🚚 Besplatna dostava od 150 €

Zamjena i povrat robe

Ukoliko proizvod koji ste naručili nije osvojio Vaše srce, ne ispunjava Vaša očekivanja ili nam ga iz bilo kojeg razloga morate vratiti, u nastavku pročitajte kako postupiti u tom slučaju. Potrudit ćemo se da proces zamjene ili povrata robe ili reklamacije bude što brži i lakši.

  1. RAZMJENA ROBA

Za zamjenu kupljenog proizvoda ispunite sljedeći obrazac koji je dostupan za preuzimanje i ispis. U obrazac unesite podatke potrebne za zamjenu proizvoda i pošaljite ga zajedno s proizvodom. Sve ćemo pogledati, posložiti i pobrinuti se za to!

  1. POVRAT ROBE

Ne morate brinuti o dugom procesu povrata kupljenih proizvoda. Pripremili smo jednostavan obrazac u koji upisujete osnovne podatke i jednostavno nam šaljete proizvod zajedno s obrascem. Rok povrata robe je 14 dana od primitka, tako da imate dovoljno vremena da razmislite o svemu i pripremite proizvod da nam ga vratite. 

Obrazac za odustanak od kupoprodajnog ugovora možete jednostavno preuzeti i ispuniti OVDJE.

Pošaljite nam popunjeni obrazac e-poštom i mi ćemo generirati naljepnicu koju ćete poslati putem Packeta kurirske službe. Ako robu želite poslati putem vlastitog prijevoznika, koristite adresu:
 
nurolo s.r.o.
Olomoucká 1190/77
627 00 Brno, Češka Republika
 
Ne zaboravite uključiti i svoje podatke za kontakt. Čim proizvodi stignu do nas, sve ćemo brzo riješiti popravkom ili zamjenom za novi dio.