🚚 Besplatna dostava od 150 €

Zaštita osobnih podataka

Poštovani kupci,

tvrtka nurolo s.r.o. (u daljnjem tekstu "istimo") Vam donosi ponudu nakita i satova. Osobni podaci koje nam dostavite potrebni su nam prvenstveno kako bismo brzo i maksimalno udobno isporučili robu koju ste naručili te zadovoljili sve vaše potrebe. Činimo sve da vaši osobni podaci budu sigurni iu skladu sa zakonskim propisima, posebice Zakonom br. 110/2019 o obradi osobnih podataka i GDPR-u. 

Koje osobne podatke obrađujemo?

U sklopu procesa registracije i kupnje te temeljem sklapanja ugovora na našoj internetskoj trgovini www.istimo.cz obrađujemo sljedeće osobne podatke: 

 • Prilikom registracije:
  ime i prezime, e-mail, poštanska adresa, adresa za naplatu, adresa za dostavu, broj telefona (iste podatke obrađujemo i nakon ispunjavanja kontakt forme)

imena za prijavu i lozinke. Nemamo pristup stvarnoj lozinci

podaci nastali temeljem sklopljenih ugovora - kupljeni proizvodi, vaše narudžbe, podaci i dokumenti koje nam u tom kontekstu dostavljate

 • Prilikom kupnje (kupac):
  Ime i prezime, e-mail adresa, poštanska adresa, adresa za naplatu, broj telefona, bankovni podaci

Podatke nastale na temelju trajanja ugovora - kupljene proizvode, sve komunikacije i dokumente koje nam kao kupac dostavljate u vezi s izvršenjem ugovora (savjeti, pitanja, informacije o proizvodima, reklamacije i sl.)

 • Prilikom kupnje (poslovni partner):
  Ime, prezime, tvrtka, broj tvrtke, PDV-ID, sjedište ili poslovna adresa, adresa za dostavu, e-mail, broj telefona, adresa za naplatu, bankovni podaci

Podaci koji nastaju temeljem postojanja i trajanja ugovora - kupljeni proizvodi, sva komunikacija i dokumenti koje nam kao kupac dostavljate u vezi s izvršenjem ugovora (savjetovanje).
 

Svrha obrade Vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke obrađujemo s najvećom pažnjom kako bismo ispunili svoje obveze, zakonske obveze i kako bismo vam pružili najbolju skrb. Sve to radimo u skladu s europskim i češkim zakonskim propisima. Osobne podatke obrađujemo uglavnom u sljedeće svrhe:

Izvršenje ugovora:

Ako ste kupovali kod nas, s nama ste sklopili kupoprodajni ugovor. Svi potrebni podaci potrebni su za ispunjavanje sljedećih uvjeta:

 • kako bismo vašu robu mogli isporučiti što je moguće brže i udobnije
 • kako bismo ispunili sve ono što smo obećali u prethodnim fazama i nakon sklapanja ugovora i u ostalim međusobnim komunikacijama.
 • kako bismo mogli pružiti udobnu korisničku uslugu i savjete koje često tražite od nas.
 • za pravilno i brzo rješavanje eventualnih reklamacija.
 • za buduću provedbu i obranu prava i obveza ugovornih strana..

Ispunjavanje zakonskih obveza:

Osobne podatke također obrađujemo u svrhu ispunjavanja utvrđenih zakonskih obveza, a posebice:

 • u zakonskim propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka
 • u zakonskim propisima o porezu na dodanu vrijednost, porezu na dohodak i drugim fiskalnim propisima
 • u računovodstvenom zakonodavstvu.
 • i u drugim europskim ili češkim zakonima..


Slanje newslettera:

Temeljem sklopljenog kupoprodajnog ugovora ovlašteni smo Vam slati newslettere. Ne namjeravamo vas zatrpati dosadnim e-mailovima, pažljivo biramo sadržaj koji šaljemo u velikim intervalima. Ako vas ne zanima sljedeće:

 • vremenski ograničeni događaji kao što su paketi s popustom, darivanja, popusti ili besplatna dostava
 • informacije o novoobjavljenim proizvodima i natječajima

možete se odjaviti s newslettera putem poveznice za odjavu u svakoj e-poruci ili izravnim kontaktom s našom korisničkom službom.

Razdoblje čuvanja i obrade osobnih podataka

Pohranjivanje i obrada osobnih podataka odvija se u svrhu ispunjenja ugovornih i zakonskih obveza u razdoblju od 10 godina od provedbe posljednjeg dijela izvedbe prema ugovoru, osim u slučaju drugog zakonskog propisa ili sudskog postupka ili u tijeku. upravni postupak zahtijeva čuvanje ugovorne dokumentacije na dulje vrijeme.

U svrhu slanja odgovarajućih reklamnih poruka, osobni podaci će se čuvati i obrađivati 3 godine nakon zadnje kupnje na www.istimo.cz. Nakon toga će osobni podaci biti trajno izbrisani, usitnjeni ili anonimizirani.

Kolačići

Naša web stranica koristi takozvane "kolačiće" koji su nužni za osiguranje funkcioniranja web stranica i internetskih usluga. Trudimo se da vam kupovinu učinimo što lakšom i ugodnijom. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu, pametnom telefonu ili drugom uređaju i koriste se u vašem pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje. Koristimo kolačiće, na primjer:

 • za ispravan rad košarice kako biste što lakše izvršili narudžbu
 • za pamćenje vaših podataka za prijavu kako ih ne biste morali unositi više puta
 • za najbolju moguću prilagodbu naše stranice Vašim zahtjevima praćenjem prometa, Vašeg kretanja po stranici i korištenih funkcija
 • za saznavanje informacija o pregledavanju oglasa, kako vam ne bismo prikazivali oglase za robu koja vas ne zanima

Koja prava možete ostvariti?

Aveți un drept perfect legitim de a deține controlul asupra propriilor date personale. În legătură cu gestionarea acestora, vă puteți exercita o serie de drepturi împotriva noastră în calitate de operator de date și anume:

Pravo na pristup informacijama:

Naravno, imate pravo od nas zatražiti informaciju o tome obrađuju li se vaši osobni podaci ili ne. Ako obrađujemo Vaše osobne podatke, imate pravo zatražiti objašnjenje zašto se Vaši podaci obrađuju te dobiti informaciju koje Vaše osobne podatke obrađujemo.

Pravo na ispravak:

Također imate pravo da se vaši osobni podaci uopće ne obrađuju. Iz ovog naslova možete zatražiti brisanje određenih osobnih podataka. Osim ako nas u tome ne sprječava zakonska obveza, ugovorna obveza ili legitimni interes, naravno da ćemo udovoljiti vašem zahtjevu za brisanjem, brisanjem, uništavanjem ili anonimiziranjem relevantnih podataka.

Pravo na brisanje:

Također imate pravo da se vaši osobni podaci uopće ne obrađuju. Iz ovog naslova možete zatražiti brisanje određenih osobnih podataka. Osim ako nas u tome ne sprječava zakonska obveza, ugovorna obveza ili legitimni interes, naravno da ćemo udovoljiti vašem zahtjevu za brisanjem, brisanjem, uništavanjem ili anonimiziranjem relevantnih podataka.

Pravo na prenosivost:

Još jedno pravo koje vam daje nova europska uredba GDPR je pravo zatražiti tzv. prenosivost osobnih podataka novom voditelju obrade.

Pravo na prigovor:

U slučaju da se osobni podaci obrađuju na temelju legitimnog interesa Istimo ili u javnom interesu, imate pravo uputiti prigovor Istimu na takvu obradu. To su posebno slučajevi u kojima ćemo vam slati komercijalne komunikacije na temelju kupoprodajnog ugovora ili vašeg pristanka zbog legitimnog interesa..

Pravo podnošenja pritužbe:

U vezi s obradom Vaših osobnih podataka, imate pravo obratiti se Uredu za zaštitu osobnih podataka u bilo kojem trenutku s prigovorom, u slučajevima kada smatrate da su Vam povrijeđena prava u vezi s osobnim podacima.

Postoje li drugi primatelji osobnih podataka?

Kako bismo Vam mogli pravilno ponuditi našu robu u e-trgovini i isporučiti Vam je, Vaši osobni podaci mogu biti dostupni drugim subjektima kao što su:

 • operateri koji pružaju tehnička rješenja i podršku elektroničkoj trgovini tvrtke
 • operateri računovodstvenog sustava i pohrane u oblaku na kojoj je računovodstveni sustav sigurno pohranjen
 • dobavljač s kojim imamo elektroničku poštu,
 • kartičarske kuće, pružatelji platnih usluga u svrhu obrade plaćanja i banke za ispunjenje kupoprodajnog ugovora i ispunjavanje naloga
 • prijevoznike u svrhu isporuke naručenih proizvoda ili usluga te rješavanja reklamacija, uključujući odustajanje od ugovora
 • treće strane, kao što su pravni zastupnici, sudovi, za provedbu ili sklapanje bilo kakvog ugovora s vama;
 • tijela javne vlasti (npr. policija).
 • eventualno drugi pružatelji softvera, usluga i aplikacija za obradu, koje, međutim, trenutno ne koristi prodavatelj.

Gdje nas možete kontaktirati?

Voditelj obrade Vaših osobnih podataka na ovoj web stranici je tvrtka nurolo s.r.o., sa sjedištem u Nové sady 988/2, 602 00 Brno, Češka Republika, identifikacijski broj tvrtke: 09976094, upisana u trgovački registar koji vodi Okružni sud u Brnu, odjeljak C 121940. Rado ćemo vam pomoći i pružiti vam potrebne informacije i objašnjenja. Ako trebate bilo što, obratite se na neki od dolje navedenih kontakata:

Služba za korisnike: info@istimo.com

Telefon: + 420 721 227 272.

Ova politika privatnosti važeća je i na snazi od 1. srpnja 2023.